18 березня відбулась цікава зустріч директорів опорних шкіл області з педагогічним колективом Олександрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3. Директор школи Людмила Іванівна Литвин разом з однодумцями презентувала низку освітніх проектів, які стверджують любов до рідного Олександрівського краю, духовне відродження українського народу, збереження історичних цінностей. Зустріч розкрила нагальну необхідність та важливість розвитку духовно-морального спрямування людини, визначеність власної життєвої позиції сучасного керівника школи. Кожний учасник отримав відповіді на питання, що допоможуть йому виконати місію педагога на землі: посіяти зерна добра в юному серці дитини.

Ми вдячні педагогічному колективу школи за подаровані посібники з самобутності культури й благочестя, залишених у спадок старшим поколіннями, їх духовних джерел та історії.

На згадку про зустріч та з надією на подальші творчі стосунки Л.І. Литвин було вручено пам’ятний нагрудник знак «Почесний громадянин школи».

До духовних скарбниць української школи До духовних скарбниць української школи До духовних скарбниць української школи До духовних скарбниць української школи