c_200_150_16777215_00_images_articles_2016_2016-04_lazovik-01.jpg

У 2007 році я закінчила 11 клас 22-ї школи і завдяки вчителям-філологам Катерині Хомутовській та Вікторії Дунаєвій, які плекали мою любов до літератури, вступила до філологічного факультету. Коли закінчила університет працювала в дитячому садку «Кристалик» і щоранку пробігаючи повз рідну школу, мріяла повернутись до її затишних стін.

Моє бажання здійснилось і вже 100 днів, як я працюю педагогом-оганізатором.

Кожен день роботи з дітьми – це цікавий, різнобічний мій особистий розвиток. Кожного дня учні дивують мене кмітливістю, винахідливістю і вчать з посмішкою дивитись у майбутнє.

Було приємно бути присутньою серед багатьох гостей у музейній залі на святі 20-річчя шкільної газети «Alma mater»! 10 років тому я брала безпосередню участь у святі, як депутат учнівського парламенту, а тепер організовувала свято у якості наставника учнів.

Йду на роботу з гарним настроєм, – там на мене чекає спільна робота з дітьми: «Що? Де? Коли?», «День Святого Валентина», «Свято Букваря», зустрічі з письменниками, інтелектуальні батли…

Щоденна робота над собою, розуміння колег дають мені наснагу. До того я запроваджую методику роботи Антоніни Шелудько, яка була моїм педагогом-організатором, а тепер є прикладом для наслідування. Стиль роботи педагогічного колективу надихає мене на подальшу творчу співпрацю з учнівським парламентом.