Дякуємо за безпеку

Зазвичай, уранці у вітальні нашої школи, учнів зустрічають директор, практичний психолог, старший черговий учитель, і – обов’язково – помічник чергового адміністратора Лілія Віталіївна Воронова.

Вона, незамінний член нашої команди, повсякчас стежить за дотриманням правил внутрішнього розпорядку школи. За час своєї роботи Л. Воронова запам’ятала в обличчя фактично всіх батьків та родичів дітей, що унеможливлює проникнення до нашого закладу сторонніх осіб. Ретельно забезпечує порядок упродовж усього навчального дня і водночас створює атмосферу затишку, привітливості та спокою в школі.

Наша помічник чергового адміністратора сприяє оперативному здійсненню контактів адміністрації школи з представниками місцевого самоврядування та органів нагляду й контролю.

На Лілію Віталіївну покладені важливі обов’язки інформування адміністрації школи в разі виникнення нестандартних ситуацій. Але таких, на щастя, не трапляється, – адже ми працюємо на випередження їх, забезпечуючи лад у приміщенні.

Тож, шановні гості, залюбки чекаємо на вас для подальшої плідної співпраці! І пам’ятайте, що кожного особисто ще в вітальні радо зустріне наша відповідальна берегиня порядку – Лілія Віталіївна!