Дитяча весна, або За що ми любимо веснуВладислав Безуглий (2А): «Весна – прекрасна пора року. Все в природі оживає, розтає сніг, з’являється молода зелена травичка. На деревах і кущах розпускаються листочки. Прилітають співучі птахи з теплих країв. Мені дуже подобається ця пора року – барвиста, весела і запашна весна!»

Андрій Мальований (2А): «Я люблю спостерігати за весняною природою, бачити, як усе навколо оновлюється, прикрашається після зимового сну. Весело співають струмочки, на всі голоси прославляють прихід весни пернаті музиканти. Повітря наповнюється духмяним запахом рослин. Весна – це оновлення у природі. Саме за це я її люблю.»

Аня Сас (2А): «Я люблю весну за те, що розквітає більшість квітів, зеленіють дерева і трава. Приходять довгоочікувані теплі деньки, дощів все менше, і вони стають все тепліше і тепліше. Мама ховає зимові речі в шафу, а тато дістає з шухляди в гаражі туристське спорядження. Я готую свій велосипед, адже скоро підсохнуть калюжі і можна буде ганяти подвір’ям, весело брязкаючи дзвоником. Чудесний час – весна!»

Поліна Шевченко (2А): «Кожна пора року прекрасна по-своєму, але мені наймиліше весна. Як відважно весна бореться з лютневими морозами, які всім надокучили! Від прекрасного сонячного сміху красуні-весни оживає навколо природа, тихі кроки весни будять все навколо від зимового сну.»