Відкриття 6 жовтня на селищі Гірничому нового ігрового майданчика перетворилося в справжнісіньке cвято для всіх присутніх.

Золотистого жовтневого дня мешканців селища торкнулася своєю безпосередністю вічна дитячість, подарувавши всім життєрадісний сміх, запальні ігри, чудові пісні та танцювальні рухи малечі. Адже саме завдяки зусиллям і таланту молодих амбітних людей, які перемогли в «Майдан’s» (22-га школа делегувала на всеукраїнський конкурс 20 майдансерів), виборовши мільйон гривень на створення ігрових майданчиків у Кіровограді, ми відтепер маємо можливість урізноманітнити своє дозвілля.

Свято відкриття дитячого майданчика відбулося також завдяки зусиллям почесних гостей міста й області: голови обласної державної адміністрації Сергія Ларіна, першого заступника голови обласної радиї Олександра Шаталова, міського голови Олександра Саінсуса, секретаря міської ради Ігоря Волкова, а також депутата міської ради Андрія Кролевця.

Програма заходу була цікавою та насиченою: вітальне слово почесних гостей, віршовані рядки з дитячих уст, написані саме до цього заходу («Майдансери виграли мільйон гривень – ура!!! Радіють дорослі і дітвора»), показові виступи учнів-спортсменів з карате, дзюдо, фехтування на мечах тощо. Принагідно додати, що безпосередні учасники всеукраїнського танцювального шоу «Майдан’s» виступили вже в дещо іншій іпостасі: були клоунами, які радували малечу подарунками, представниками учнівського самоврядування, учнями-спортсменами та ін.

В.В. Левицький,
керівник «Клубу журналістики»

Дитяче шоу на ігровому майданчику Дитяче шоу на ігровому майданчику Дитяче шоу на ігровому майданчику Дитяче шоу на ігровому майданчику
Дитяче шоу на ігровому майданчику Дитяче шоу на ігровому майданчику Дитяче шоу на ігровому майданчику Дитяче шоу на ігровому майданчику
Дитяче шоу на ігровому майданчику Дитяче шоу на ігровому майданчику