Готуємося до вибору професії

Ліза Луценко: «Я дізналася, що Кропивницький інженерний коледж КНТУ має давню та цікаву історію. Раніше викладачами були такі відомі особистості як Садовський М., Проскура Г., Саксаганський П., Маланюк Є., Яновський Ю. Ми побували в музеї коледжу, заглянули на заняття, бачили, як працює машина, що виготовляє деталі, роздивлялися на вироби, створені руками студентів. Нас запросили до Літньої школи, де ми зможемо одночасно і відпочивати, і отримувати навики майбутньої професії. Я вважаю, що тут можна отримати професію до душі!»

Анна Юрескул: «29 листопада наш клас відвідав дуже гарний освітній заклад - Кропивницький інженерний коледж КНТУ. Я отримала чудові враження від побаченого і почутого. У кожному кабінеті нам розповідали різні таємниці машинобудування. Мені була цікавою історія коледжу, я відкрила для себе професію інженера. Вдячна нашим учителям Набоці Б.С., Рябусі Н.В., Руденко О.О. та працівникам коледжу, які для нас підготували цей захід!»   

Олександр Тимчук: «Мені сподобалося в інженерному коледжі, там було дуже цікаво: нам показували різні станки, як працює лампочка в магнітному полі, продемонстрували роботу 3D-принтера та вироби – машинку на пульті управління (можна управляти з телефону)».

Катерина Кріпак: «Ми з класом побували в Кропивницькому інженерному коледжі, де є прекрасний музей історії закладу. Екскурсовод розповів, що в даному закладі навчалося багато випускників, які у подальшому стали відомими людьми, розповів про досягнення студентів сьогодні. Цікавим фактом для нас стало повідомлення, що учнів-правопорушників у минулому вчителі мали право бити лозинами по руках».

Олександр Волошенко: «Найбільше сподобалося спостерігати, як виготовляються різні деталі на станках. Можливо, я буду вчитися у цьому коледжі. Відкрив для себе золоті сторінки історії рідного міста».

Готуємося до вибору професії Готуємося до вибору професії Готуємося до вибору професії Готуємося до вибору професії