Інформаційна культура управлінцяІнформаційна культура управлінцяІнформаційна культура управлінця23 лютого на базі нашої школи відбулось чергове заняття заступників директорів шкіл з навчально-виховної роботи з проблеми застосування інформаційно-комунікативних технологій.

Педагогічний колектив гостинно приймав у стінах свого навчального закладу управлінців шкіл нашого міста для презентації своїх досягнень по реалізації проблеми «Використання ІКТ в навчально-виховному процесі та управлінській діяльності».

Заступник директора ЦМСПС Наталя Чередніченко та методист ЦМСПС Ірина Маранська в свої виступах зупинилися на особливостях використання ІКТ в управлінській діяльності, організації навчально-виховного процесу та на вимогах до моделювання уроків із використанням ІКТ-супроводу.

Директор школи Борис Набока та заступник з навчально-виховної роботи Ірина Бігун представили свої напрацювання щодо використання ІКТ в навчально-виховному процесі, підкресливши, що інформаційна культура управлінця є складовою його професійної культури, котра включає в себе весь спектр повноцінної взаємодії всіх суб’єктів освіти. А наша школа є лідером в створенні інформаційного освітнього середовища.