Інноватика в сучасній освіті - 2012

17 жовтня з метою розвитку професійних компетенцій вчителів було організовано виїзне засідання методичної ради школи в рамках участі в ІV Національній педагогічній виставці-презентації «Інноватика в сучасній освіті» (м. Київ).

Інноватика в сучасній освіті - 2012Інноватика в сучасній освіті - 2012

Під час виставки учасники мали можливість познайомитися з досвідом роботи кращих шкіл, вищих навчальних закладів та інших освітніх установ України, взяти участь у роботі круглих столів, семінарів, обмінятися досвідом практики інноваційної діяльності, переглянути презентації інновацій навчальними закладами різних рівнів, ознайомитися з новинками науково-методичної літератури, публікацій засобів масової інформації.

Участь у виставці спонукала кожного до копіткої роботи по реалізації соціально-педагогічних проектів школи, трансформації передового педагогічного досвіду та активної участі кожного члена педагогічного колективу у розробці науково-методичної проблеми школи «Вдосконалення системи самоосвітньої науково-методичної роботи вчителя в контексті підвищення його професійної компетентності та розвитку здібностей особистості учня».