Історія – на високому рівні!

15 лютого учитель історії та правознавства Світлана Алєксандрова підтвердила свій професійний рівень – вчителя вищої категорії.

Під час відкритого уроку «Розвиток промисловості і торгівлі в другій половині ХІХ століття» С. Алєксандрова застосовувала інформаційні технології, розкривала учням тематику не тільки на всеукраїнському рівні, а й у контексті краю. Учням 9Б класу було несподівано і приємно дізнаватися, що в нашому місті (тодішньому Єлисаветграді) вирувало потужне торгово-економічне життя: діяли ярмарки, біржі, успішно працювали заводи та фабрики – тобто наш край був важливим промисловим осередком регіону. З цікавими повідомленнями виступили Олександра Сєдова, Лілія Бикова, Віталій Смаглюк.

Члени експертної групи, відомі вчителі міста Наталія Скобіоале та Ігор Алєйніков відзначили високий рівень педагогічної майстерності Світлани Алєксандрової, із цікавістю ознайомилися з експонатами музею історії школи, знайшли цікавий історичний матеріал на сторінках шкільної газети «Alma mater» та висловили готовність співпрацювати з педагогічним та учнівський колективами щодо створення літопису історії школи.

Історія – на високому рівні! Історія – на високому рівні! Історія – на високому рівні! Історія – на високому рівні!