Коледж – це престижно та перспективно!

1 жовтня ми побували в Кіровоградському машинобудівному коледжі. Нас тепло зустріли: колишня випускниця нашої школи, а нині викладач комп’ютерних систем та мереж, – Вікторія Бонк та заступник директора з навчально-виховної роботи – Олександр Вівсяний. Спершу, разом з директором коледжу Миколою Сторожуком, ми сфотографувалися біля пам’ятника Віктора Григоровича – видатного славіста, який там викладав. Потім для нас провели екскурсію в музеї історії коледжу. Із неї ми довідалися, що з 1870 року цей навчальний заклад був земським реальним училищем. Ми побачили портрети й фотографії відомих учених, які працювали свого часу в стінах нинішнього коледжу.

Як виявилося, брат директора нашої школи також закінчив цей навчальний заклад та став інженером на авіаційному заводі імені Антонова. Завдяки такій потужній освіті багато випускників коледжу стали професіоналами своєї справи.

Після цього ми завітали до актової зали, яка колись була церковним приміщенням, побували в навчальних кабінетах, оснащених сучасними технологіями, наприклад, верстатами з числовим програмним керуванням.

Студенти коледжу мають дуже різнопланове дозвілля. У них є потужна база: спортивна зала, комп’ютерні класи і т.д.

А найбільше нас вразила атмосфера, яка поєднує давні традиції освіти та сучасні технології навчання.

Багато хто з нас виявив бажання взяти участь в роботі літньої школи, яка дасть нам можливість ще раз осмислити свої майбутні професійні вподобання.

Лілія Бикова, 8Б,
фото Романа Альошина, 8А

Коледж – це престижно та перспективно! Коледж – це престижно та перспективно! Коледж – це престижно та перспективно! Коледж – це престижно та перспективно!
Коледж – це престижно та перспективно! Коледж – це престижно та перспективно! Коледж – це престижно та перспективно! Коледж – це престижно та перспективно!