Літературний конкурс запрошує!Оголошується конкурс імені Валерія Гончаренка на кращі літературні твори серед молодих літераторів Кіровоградщини.

Тематика конкурсу не обмежується. Жанри: поезія й проза. Мова – українська. Обсяг рукописів: до 50 поезій і до 100 сторінок прози. Вік учасників конкурсу – до 30 років. В конкурсі можуть брати участь особи, які народились чи проживають на території Кіровоградської області, не мають на даний період виданих книг.

Просимо надсилати рукописи (в одному примірнику) до 3 квітня (за поштовим штемпелем) на адресу: 25022, Кропивницький, Будинок Рад, Спілка письменників, конкурс імені Валерія Гончаренка.

Не забудьте повідомити про себе: прізвище, ім’я, по батькові, вік, місце народження, місце навчання чи праці, домашню адресу (мобільний телефон та електронну адресу при наявності).

Переможці конкурсу в обох жанрах будуть визначені в день народження поета Валерія Гончаренка – 23 квітня 2017 року. На них чекають грошові премії та перспектива видання рукописів окремими книгами.

Організатори конкурсу: департамент освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації, Кіровоградська обласна організація Національної спілки письменників України.