Майстер-клас для управлінців-магістрантів

5 квітня у музейній залі школи старші учителі провели майстер-клас для магістрантів за спеціальністю «Управління навчальними закладами» (VI курс).

Перед початком офіційної частини директор Борис Набока провів для гостей ознайомчу екскурсію школою та налаштував усіх на цікаву, але серйозну роботу.

Учитель математики Галина Вященко майстерно представила можливості математики та інформатики щодо креативного розвитку учнів.

Учителі Ольга Барсукова (англійська мова) та Наталя Мальована (фізика) представили фрагменти бінарного уроку з англійської мови та фізики.

Учитель Людмила Тарасенко розкрила сутність родинного виховання та народної педагогіки. Учитель музичного мистецтва Світлана Тунік розкрила можливості інноваційних технологій (QR-коди).

Наталя Рябуха, учитель зарубіжної літератури, запросила поміркувати над питанням «Які речі ви несете з собою на урок?», тобто з чим ідете на заняття і які цілі ставите перед собою?

Вчитель української філології Ірина Бігун розкрила особливості своєї роботи, підготовки до ЗНО, провела міні-гру «Словникове намисто».

Практичний психолог Ірина Жмура поділилася секретами створення психологічного комфорту для учнів.

Педагог-організатор Марина Лазовік розкрила можливості учнівського самоврядування, його роль у патріотичному вихованні дітей.

Василь Левицький, учитель української мови та літератури, керівник клубу журналістики, звернув увагу на значимість дитячої журналістики в навчально-виховному процесі.

Валерій Прядун показав технології створення робочого навчального плану, тижневих планів, роботу з google-документами, представив електронні версії шкільної газети «Alma mater» та інше.

Власне, весь захід був наповнений кваліфікованими коментарями до реалізації різноманітних освітніх проектів.

У підсумку зустрічі директор Борис Набока підкреслив важливість шкільних традицій, вплив їх на формування юної особистості, змотивував майбутніх адміністраторів до конкретних дій щодо критичного осмислення та практичної реалізації Концепції «Нової української школи».

Магістранти проявили бажання проходити практику саме в нашій школі, що є основним показником і оцінкою роботи адміністрації та педагогічного колективу.

Наостанок магістранти-управлінці записали в візитаційну книгу школи: «Шановний педагогічний колектив 22 школи та особисто Борисе Стефановичу! Хочемо подякувати вам за прекрасну, змістовну зустріч, яка дала нові знання, враження, котрі будуть використовуватися в нашому подальшому житті. Дякуємо за задоволення, отримані в процесі зустрічі. Маємо надію, що це не остання наша зустріч. Щиро вдячні! З повагою, магістранти 65 групи (денна форма навчання) Кіровоградського державного педагогічного університету імені В. Винниченка».

Майстер-клас для управлінців-магістрантів Майстер-клас для управлінців-магістрантів Майстер-клас для управлінців-магістрантів Майстер-клас для управлінців-магістрантів
Майстер-клас для управлінців-магістрантів Майстер-клас для управлінців-магістрантів Майстер-клас для управлінців-магістрантів Майстер-клас для управлінців-магістрантів