18 жовтня заступник директора, учитель інформатики та знавець комп’ютерних технологій Валерій Прядун представив для свої колег напрацювання школи в системі «Google Apps» та підкреслив на широких можливостях програми.

Із «G Suite for Education» – системою безкоштовних інструментів, що надає необхідні технології для освіти та дає змогу розгорнути й підтримувати інформаційно-освітнє середовище навчального закладу педагогічні працівники нашої школи не тільки ознайомлені – вони успішно створюють блоги, активно користуються поштою, обмінюються інформацією під час публікації матеріалів на шкільний сайт, у газету, залучають учнів до занять у «Classroom» та користуються іншими хмарними інструментами.

Оскільки «G Suite for Education» дає широкі можливості для інноваційності навчально-виховного процесу, то вчителі й надалі продовжать опанувати всі інструменти цієї системи.

18 жовтня заступник директора, учитель інформатики та знавець комп’ютерних технологій Валерій Прядун представив для свої колег напрацювання школи в системі «Google Apps» та підкреслив на широких можливостях програми. Із «G Suite for Education» – системою безкоштовних інструментів, що надає необхідні технології для освіти та дає змогу розгорнути й підтримувати інформаційно-освітнє середовище навчального закладу педагогічні працівники нашої школи не тільки ознайомлені – вони успішно створюють блоги, активно користуються поштою, обмінюються інформацією під час публікації матеріалів на шкільний сайт, у газету, залучають учнів до занять у «Classroom» та користуються іншими хмарними інструментами.  Оскільки «G Suite for Education» дає широкі можливості для інноваційності навчально-виховного процесу, то вчителі й надалі продовжать опанувати всі інструменти цієї системи. 18 жовтня заступник директора, учитель інформатики та знавець комп’ютерних технологій Валерій Прядун представив для свої колег напрацювання школи в системі «Google Apps» та підкреслив на широких можливостях програми. Із «G Suite for Education» – системою безкоштовних інструментів, що надає необхідні технології для освіти та дає змогу розгорнути й підтримувати інформаційно-освітнє середовище навчального закладу педагогічні працівники нашої школи не тільки ознайомлені – вони успішно створюють блоги, активно користуються поштою, обмінюються інформацією під час публікації матеріалів на шкільний сайт, у газету, залучають учнів до занять у «Classroom» та користуються іншими хмарними інструментами.  Оскільки «G Suite for Education» дає широкі можливості для інноваційності навчально-виховного процесу, то вчителі й надалі продовжать опанувати всі інструменти цієї системи. 18 жовтня заступник директора, учитель інформатики та знавець комп’ютерних технологій Валерій Прядун представив для свої колег напрацювання школи в системі «Google Apps» та підкреслив на широких можливостях програми. Із «G Suite for Education» – системою безкоштовних інструментів, що надає необхідні технології для освіти та дає змогу розгорнути й підтримувати інформаційно-освітнє середовище навчального закладу педагогічні працівники нашої школи не тільки ознайомлені – вони успішно створюють блоги, активно користуються поштою, обмінюються інформацією під час публікації матеріалів на шкільний сайт, у газету, залучають учнів до занять у «Classroom» та користуються іншими хмарними інструментами.  Оскільки «G Suite for Education» дає широкі можливості для інноваційності навчально-виховного процесу, то вчителі й надалі продовжать опанувати всі інструменти цієї системи.