c_200_150_16777215_00_images_articles_2018_2018-01_2018-01-15_vistavka-00-full.jpg

Згідно з результатами міського конкурсу Всеукраїнської новорічно-різдвяної виставки у номінації «Український сувенір» наші учні стали переможцями. З понад двохсот робіт журі відзначило роботи наших учнів «за вдалу композиційну будову, творчий підхід, культуру виготовлення, якість оформлення». Так Крістіна Гончаренко та Ігор Руденко (9Б) за роботи «Чарівна дошка для кухні» здобули II місце, а Аміна Велди (5В) за виріб «Музична качалка» посіла III місце.

Майстрували свої вироби діти здебільшого на уроках трудового навчання. На моїх очах зі звичайнісінького ДВП з’являлися твори ювелірної роботи, дерево «оживало», серветки розквітали, відбувалися інші святкові дива.

15 січня відбулася шкільна виставка «Український сувенір», на якій були представлені роботи переможців міської виставки (поза конкурсом), а також інших учнів нашої школи. Результати наступні. Дмитро Ситник (6А), який представив на конкурс аж п’ять своїх робіт, отримав І місце за мереживо з ДВП. Євген Маленко (6А) створив у техніці випилювання ДВП та декупажу новорічну ялинку та іграшки (зайняв також І місце). Каріна Білова (9Б) нанесла на дощечки малюнки та підписала для мами (ІІ місце).

Алла Полунчукова,
вчитель трудового навчання

Ми – тричі переможці «Українського сувеніру» Ми – тричі переможці «Українського сувеніру» Ми – тричі переможці «Українського сувеніру» Ми – тричі переможці «Українського сувеніру»