26 жовтня педагогічний колектив нашої школи відвідав Восьмий міжнародний форум «Інноватика в сучасній освіті» та Четверту міжнародну виставку закордонних навчальних закладів «World Edu» у Київському Палаці дітей та юнацтва.

Організатор триденного заходу – компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук.

«Інноватика в сучасній освіті» – єдиний професійний форум освітніх, наукових і науково-технічних інновацій в Україні, на якому широко представлені інноваційні досягнення галузі освіти. Це ефективний майданчик для презентації інноваційних освітніх матеріалів і досвіду, обговорення освітніх проектів, конструктивного спілкування між виробниками сучасних технологій та їх безпосередніми користувачами, професійне інформаційне поле для ділових контактів із розвитку науково-технічних досліджень, академічного обміну школярами, студентами, викладачами, обговорення аспектів упровадження сучасних технологій, методик безспосередньо в навчальний процес.

Під час проведення науково-практичних конференцій, семінарів, презентацій, майстер-класів обговорювалися ключові питання інноваційного розвитку національної освітньої системи, основні напрями удосконалення системи освіти України та її входження як рівноправного партнера у європейське освітнє та наукове співтовариство, впровадження нових форм і технологій науково-освітньої діяльності, налагодження тісної співпраці з закордонними освітніми партнерами, участі в міжнародних наукових програмах і проектах, демонструвалися інноваційні розробки навчальних закладів, наукових установ і підприємств. У заходах взяли участь провідні науковці та фахівці Національної академії педагогічних наук України, Міністерства освіти і науки України, Інституту модернізації змісту освіти МОН України, органів державної влади та управління, керівники та практичні працівники навчальних закладів, представники закордонних навчальних закладів і міжнародних освітніх агенцій.

На міжнародному форумі «Інноватика в сучасній освіті» ми прискіпливо переглянули виставку національних вишів, наукових установ, обласних і міських органів управління освітою, професійно-технічних навчальних закладів і науково-методичних центрів, загальноосвітніх закладів; виставку закордонних навчальних закладів, освітніх агенцій і міжнародних представництв; виставку виробників і постачальників сучасних засобів навчання, проектів, програм і рішень; взяли участь у науково-практичних конференціях, круглих столах, семінарах, презентації, майстер-класах та інше.

У стіни рідної школи ми з собою привезли не тільки потужний емоційний заряд, а й пакунки різноманітних освітніх видань: газети «Освіта», журнали «Школа», «Методист», «Директор школи» та інші.

Наш педколектив переймає міжнародні інновації Наш педколектив переймає міжнародні інновації Наш педколектив переймає міжнародні інновації Наш педколектив переймає міжнародні інновації
Наш педколектив переймає міжнародні інновації Наш педколектив переймає міжнародні інновації Наш педколектив переймає міжнародні інновації Наш педколектив переймає міжнародні інновації