inau.gifЕлектронний ресурс нашої школи бере участь у 5-му Конкурсі на кращий веб-сайт закладу освіти, започаткованому Інтернет Асоціацією України.

Попередньо ми вже неодноразово підтверджували високий рівень сайту, який існує вже майже 5 років і розвивається день-у-день. На сьогодні це потужний електронний ресурс, інформацію з якого черпають і учні, і батьки, і педагоги, і широка громадськість краю. Успішний проект, започаткований директором школи Борисом Набокою і заступником директора Валерієм Прядуном та, впевнено крокує інтернет-просторами, наповнюючи світ змістовною та корисною інформацією.

Наш сайт виконує багато завдань, зокрема: систематичне висвітлення подій, які відбуваються в школі; миттєвий доступ батьків до актуальної інформації в освітній галузі; можливість батьків відслідковувати успіхи своїх дітей у співдружності з вихователями; змогу дітей дебютувати в мережі інтернет зі своїми творчими наробками: вірші, роздуми, статті, малюнки тощо; користуватися розкладом уроків, гуртків, планів роботи учнівського парламенту; знати наперед заходи, які плануються в школі; звантажувати з сайту та зберігати для домашнього архіву фото учнів, читати шкільну газету «Alma mater» та ін.

Тож бажаємо сайту нашої школи поступу, успіху та отримати невдовзі заслужене звання одного з кращих електронних ресурсів.