27 вересня наша школа взяла участь у ІХ Фестивалі молодіжної книги на вулиці Дворцовій «ReaderLand – читай креативно».

Дар’я Ширінська (6А) виступила на вуличному подіумі фестивалю з запальним танцем, підкоривши публіку своєю майстерністю та талантом.

Василь Левицький, учитель української мови та літератури, запросив та провів для всіх бажаючих воркшоп «Письменницька майстерність».

Також на гостей головного бібліотечного свята року чекали: автограф-сесії від кропивницьких письменників; літературний слем «Створюємо історію разом», літературний перфоменс, театральні постановки, музика, спів, конкурси, ігри та багато іншого.

Головною метою фестивалю є популяризація читання серед юнацтва, презентація літератури та письменників нашого краю; всебічний розвиток сучасної молоді, розкриття її духовного потенціалу, залучення до участі в культурному житті краю; організація змістовного дозвілля молоді міста.

Організатори ІХ Фестивалю молодіжної книги особливо відзначили участь представників нашої школи та запросили на ювілейний фестиваль та на подальші міські заходи.

Наші на IX книжковому фестивалі Наші на IX книжковому фестивалі Наші на IX книжковому фестивалі Наші на IX книжковому фестивалі