4-5 жовтня на базі Харківського державного вищого училища фізичної культури відбувся Всеукраїнський семінар «Культурна спадщина олімпійського руху в системі гуманітарної освіти школярів України», в якому в складі делегації від області була представлена і наша школа.

На пленарному засіданні були розглянуті питання: «Олімпійська освіта в системі національної освіти» (В.М. Єрмолова, директор Олімпійської академії України), «Реалізація культурно-освітньої складової олімпійського руху» (Л.О. Радченко, завідувач лабораторії олімпійської освіти НДІ НУФВСУ), «Культурна спадщина олімпійського руху в системі олімпійської освіти» (І.М. Кроль, викладач кафедри історії та теорії олімпійського спорту) та інші.

Відбулись цікаві пізнавальні екскурсії та знайомство з досвідом роботи харківських вищих закладів освіти, зустрічі з ветеранами-чемпіонами Олімпійських ігор, показові виступи молодих спортсменів – майбутніх олімпійців.

Нам також надали рекомендації щодо проведення заходів в цьому навчальному році.

Тож, запрошуємо учнів прийняти участь в олімпійському русі та творчих конкурсах: на кращий малюнок, твір та вірш на олімпійську тематику.

Людмила Осіпова,
вчитель фізичної культури, учасник семінару

Олімпійська освіта в нашій школі Олімпійська освіта в нашій школі Олімпійська освіта в нашій школі Олімпійська освіта в нашій школі