17 жовтня учні 6В, 7А та 8Б класів здійснили цікаву подорож до міста Кременчук.

Кременчук – величезне промислове місто в сотні кілометрів від Полтави, Кропивницького та Дніпра, економічний і транспортний центр.

У Кременчузі ми відвідали парк «Слави». Там були неймовірно гарні краєвиди, виставка військової техніки. Після прогулянки по парку ми поїхали на завод по виробництву свічок «Candy Light». Найбільший в Україні завод з виготовлення свічок ручної роботи. Там нас розділили на дві групи: доки з однією групою проводили екскурсію по цеху заводу, інша частина учнів змогла переглянути виставку-продаж готової продукції у магазині на території заводу, потім групи помінялися. Яких тільки свічок вони тут не побачили: різного кольору, форми і величини! Є тут і ароматизовані свічки, і свічки-троянди, шишки, свічки, які під час горіння розкриваються у вигляді незвичайної квітки, свічки з малюнками, свічки-фігурки шахів – чорні і білі та багато інших.

Учні дізналися, що для виробництва свічок використовують кращі європейські інгредієнти: високоочищений парафін та барвники, що кольорова гама свічок представлена більше ніж 63 кольорами та відтінками.

Також діти ознайомилися з історією виготовлення та використання свічок, придбали дивовижні вироби для своїх родин та друзів. Діти отримали масу позитивних емоцій і вражень. А наприкінці подорожі ми відвідали McDonald`s. В гарному настрої, з купою позитивних емоцій та подарунками ми повернулися в рідне місто Кропивницький.

На завершення хочемо подякувати класним керівникам Н.В. Алішкевич, С.Г. Тунік та вчителю біології Ю.Л. Титаренко.

Дар’я Ширінська, учениця 7А

Подорожуємо Україною: Кропивницький – Кременчук Подорожуємо Україною: Кропивницький – Кременчук Подорожуємо Україною: Кропивницький – Кременчук