Наша школа — це частина суспільства, тут народжується завтрашній день країни, формується її майбутнє. Наша школа намагається своєчасно відповідати на всі виклики суспільства — підготувати свідомих громадян України. Школа має свій стиль, історію, традиції, приорітети.

Учні та вчителі із задоволенням взяли участь у проекті «Портфоліо рідної школи», започаткованому Національною спілкою журналістів України, Інститутом проблем виховання НАПН України, Інститутом інноваційних технологій і змісту освіти МОН України, Асоціацією молодіжної преси України та редакцією часопису «Позакласний час».

На конкурс було представлено фотосвітлини та розповіді про учнівське життя, символіку, нагороди, музеї школи, про вчителів-новаторів, учнів, їх досягнення у навчанні, мистецтві, спорті, а також про меценатів, які матеріально та духовно підтримують школу.

Розповівши про традиції нашої рідної alma mater, яскравий досвід учителів, звитяги учнів, ми сподіваємось на те, що високоповажні члени журі оцінять нашу плідну працю, і ми зможемо вкотре впевнитись у спроможності побудувати «школу радості».