Із 1 вересня по 26 жовтня в нашій школі проходили практику магістранти спеціальності «Управління навчальним закладом» факультету педагогіки та психології КДПУ ім. В. Винниченка Олена Косач та Аліна Купчинська. Після завершення практики вдячні магістрантки вручили школі духовний подарунок – освячені ікони Ісуса Христа та Божої Матері, а на передодні ми взяли в них коротеньке інтерв’ю.

Над чим ви працювали впродовж цих двох місяців?

На навчальній практиці ми знайомилися зі школою як інституцією, шкільною документацією, зокрема річними планами, посадовими інструкціями, дізналися особливості господарської діяльності, входили в особистий контакт з адміністрацією, завідувачем бібліотеки, соціальним психологом, педагогом-організатором та іншими членами педагогічної родини. Ми спостерігали наживо навчально-методичну, виховну роботу тощо.

Що ви здобули в підсумку?

Ми раді, що отримали досвід від одних із найкращих колективів краю. Ми побачили зсередини, стільки необхідно вкладати зусиль, щоби створити і розвивати так школу, як ваша. Окрема вдячність директорові Борису Стефановичу. Переймати його багатющий досвід – це честь. Дуже приємно, що попри свій щільний графік і велику заклопотаність, він завжди знаходив для нас час – і ми спільно працювали над технологіями шкільного управління.

Які лишилися враження після проходження педпрактики в нашій школі?

Від школи у нас – тільки приємні емоції. При тому тепер є чітке розуміння, настільки  важко так віддано працювати заради дітей, як працює колектив 22-ої школи. Ми щиро бажаємо вам не здавати своїх позицій, іти до нових і нових вершин та процвітати заради спільного майбутнього, в якому головну роль закономірно відводиться юному поколінню – дітям!

Педпрактика – на «відмінно»! Педпрактика – на «відмінно»! Педпрактика – на «відмінно»!