Престижні професії сфери послуг17 березня випускників 9 та 11 класів знайомили з професіями Кіровоградського професійного ліцею сфери послуг. У цьому навчальному закладі можна здобути фах манікюрника, педикюрника, кухаря, продавця, кондитера, візажиста, стиліста та багато інших. Зарахування здійснюється без вступних іспитів шляхом конкурсного відбору за результатами вступних випробувань-співбесід. «У нас виключно безкоштовне навчання, причому вихованці щомісяця отримують стипендію, а за активну участь у житті ліцею – грошові премії. Як на мене, це надзвичайно важливо в наш економічно складний час», – підкреслила по закінченні зустрічі викладач ліцею Юлія Криворучко. «Ми запрошуємо до себе тих, хто не прагне, а вибирає успіх! Тих, хто не просто мріє, а досягає мети! Тих, хто не просто бере участь, а перемагає!» – девіз ліцею.

Викладач української мови, літератури та англійської мови Юлія Криворучко залишила у візитаційній книзі школи: «Спілкування з приємними людьми завжди приносить задоволення. Дуже вдячна за теплий прийом. Прекрасний та уважний колектив, допитливі учні. Сподіваємося на подальшу співпрацю. Бажаю Вашій школі процвітання!»

Ми також сподіваємося, що учні, які вирішать продовжити навчання в ліцеї сфері послуг, реалізують себе на повну як професіоналів своєї справи.

Державний навчальний заклад «Кіровоградський професійний ліцей сфери послуг» знаходиться за адресою: м. Кіровоград, вул. Декабристів, 26, тел.: 24-05-01, 24-18-54.

Ярослава Хаджинова, юний журналіст,
фото Ростислава Бігуна