29 грудня, наприкінці навчального семестру, члени педагогічного колективу взяли участь у цікавій інформаційно-методичній нараді з використанням ІКТ.

Напочатку зустрічі привітали класного керівника 2В Ольгу Ситник зі знаменною датою в житті – 30-річним ювілеєм. Учительський колектив підкреслив чималі здобутки молодого фахівця, побажав подальшого особистісного розвитку та творчого розквіту.

Завідуюча бібліотекою школи Зінаїда Скляренко представила новинки шкільної літератури. Вона розповіла, що наша бібліотека поповнилася новою художньою книгою – в основному це твори класиків української та російської літератур, а також нові збірки поезій, зустрічі з авторами яких відбувалися протягом семестру. Зараз школа виписує журнал «Безпека», газету «Родительский комитет Украины» та ін.; зроблено невеличку підписку видань на наступний рік. Вчителі також не лишилися осторонь поповнення бібліотечного фонду – у цьому навчальному році вони подарували школі десятки книг та інших друкованих видань.

Педагог-організатор зробила презентацію культурно-масової роботи за грудень. Заступники директора узагальнили найбільші досягнення цього року та окреслили коло проблем, які будуть вирішуватися в подальшому.

Наприкінці наради розглянули особливості навчально-виховного процесу на наступний семестр. Його початок ознаменується урочистим відкриттям спортивної зали, в якому візьмуть участь директори спортивних шкіл, клубів, тренери, ветерани спорту, найкращі спортсмени школи, представники громадських організацій.

Тож попереду – відповідальна робота у продовження вічної справи виховання молодого покоління.

Рада школи

Приємні підсумки року Приємні підсумки року Приємні підсумки року Приємні підсумки року