22 червня в актовій залі педагоги, учні, випускники, представники громадськості згуртувалися, щоб підсумувати діяльність за навчальний рік директора школи (текст звіту доступний на блозі директора).

«Ви добре знаєте, що моя робота протягом навчального року триває 365 днів, і кожен день наповнюється хвилюванням за долю учнів, за порозуміння з батьками, за гармонію у стосунках з вчителями школи», – підкреслив директор Борис Набока. Після цього він зосередився на аналізі щоденних конкретних справ, здобутках, не оминувши і проблем.

Б. Набока сердечно подякував батькам за плідну співпрацю в вихованні дітей та розвитку школи. Подякував депутату міської ради Григорію Сергієнку за сприяння у вирішенні питань з розвитку матеріально-технічної бази.

У цьому навчальному році зроблено ремонт технологічного обладнання для шкільної їдальні, придбано електросковороду, оновлено оформлення кабінетів наочністю, капітально відремонтовано туалетні кімнати, поліпшено доступ учнів до Інтернет-мережі, завершується обладнання кабінету ІКТ (бінарного навчання).

«З навчального року ми в школі започатковуємо фотогалерею випусків школи, виставкову частину музею історії школи, планується видати книгу-літопис з історії нашої школи та Гірничого».

Директор віддав належне керівникам інституцій, які впродовж років пліч-о-пліч рухаються в партнерстві з нашою школою. А це і міська Станція юних техніків (Сергій Чуприна), і музична школа (Ольга Полєвіна зі своїми колегами), і спортивний клуб «Барс», і бібліотека Гірничого (Катерина Натальченко)… Також у заході взяли участь наші добрі партнери – ансамбль ветеранів праці «Гірничанка».

Головою зборів була Ірина Бігун, секретарем – Валерій Прядун. Члени лічильної комісії: Вікторія Дунаєва, Галина Вященко та Уляна Кочубей.

Згідно з результати таємного голосування, з 104 осіб 60 чоловік оцінили роботу директора школи на «відмінно», 41 – як «добре», «задовільно» – лише 3.

Збору вирішили порушити клопотання перед управлінням освіти Кіровоградської міської ради щодо морального та матеріального заохочення директора школи.

 

Школа відкритості, прозорості, демократичності Школа відкритості, прозорості, демократичності Школа відкритості, прозорості, демократичності Школа відкритості, прозорості, демократичності