2 грудня на відкриття галереї випускників школи завітали вихованці різних років. Серед них зустрічаємо і цілі покоління наших вихованців.

Так на заході була Оксана Василівна Годунко – випускниця 1988 року. «Пригадую, як на перший день підготовки в школі виявилося, що в групі є ще одна Оксана Василівна Годунко. Оце так збіг! Моєю першою вчителькою була Катерина Михайлівна Аширбекова, а класним керівником з середніх класів – Марія Давидівна Куліш».

На зустрічі з директором Борисом Стефановичем Набокою та керівником «Школи майбутнього першокласника» Поліною Миколаївною Драч була донька О.В. ГодункоІрина Анатоліївна Бєлошевська, яка закінчила дев’ятий клас у 2005 році, а її молодший брат Денис – одинадцятий у 2010 р. Тепер на підготовку до школи пішли онуки Оксани Василівни: Аріна Бєлошевська та Даша Буланенко

«Ми працюємо в епоху змін, – зазначив на зустрічі з батьками, громадськістю директор. – У нас школа з довгою історією. А ваші діти вже найближчим часом стануть гімназистами! Ми, учителі, готові стати для кожної родини друзями та мудрими порадниками».

У нас прекрасний освітній дизайн, що постійно оновлюється. Є два кабінети інформаційних технологій, дві спортивні зали, центр з вивчення іноземної мови, смарт-дошка, широкоформатний телевізор… Ми працюємо для дітей, щоб вони виростали щасливим людьми!»

Школа учнівських династій Школа учнівських династій Школа учнівських династій Школа учнівських династій