Костя Можаєв, 3Б класВ нашому техногенно-насиченому житті, спорт відіграє значну і вирішальну роль для розвитку та становлення особистості, міцності тіла та незламаності духа, адже прагнення до перемоги відкриває неабиякі внутрішні фізичні і психічні резерви та здібності.

Виходячи з вищенаведених аргументів важливості спорту в нашому житті, дуже приємно усвідомлювати, що в нашій двадцять другій школі, на дуже високому рівні культивуються і розвиваються спортивні секції різноманітного спрямування, що в свою чергу дуже позитивно відображається на фізичному розвитку школярів.

Саме таку концепцію я підтримую, і на підтвердження своєї позиції, в шестирічному віці привів свого старшого сина Можаєва Костянтина, на сьогоднішній день учня 3Б класу, до секції рукопашного бою Кіровоградської обласної федерації рукопашного бою, під керівництвом старшого тренера національної збірної України, майстра спорту СРСР І.М.Іванова. Ігор Михайлович «виростив» цілу низку видатних спортсменів – майстрів спорту, чемпіонів та призерів як державних, так і світових першостей. Ось і в нашій сім’ї є перші спортивні досягнення й здобутки. На чемпіонаті Кіровоградської області з рукопашного бою серед дітей віком 8-10 років мій син зайняв 3-те призове місце і виборов свій перший в житті спортивний трофей - бронзову медаль та грамоту від Федерації рукопашного бою України.

Як економіст за фахом, я можу з упевненістю сказати, що заняття спортом – це свого роду інвестиції або вкладання капіталу в здоров’я, фізичний і душевний стан. Так давайте докладемо свої батьківські зусилля для збереження і зміцнення козацького духу та здоров’я нації, щоб наша держава була гідно представлена у світі і заслуговувала незаперечну повагу і авторитетний статус на світових аренах.

Олег Можаєв,
випускник школи