У коледжі майбутнього

30 листопада ми разом із нашими вчителями креслення та інформатики Борисом Набокою і Галиною Вященко відвідали коледж, який має багато інновацій. Кропивницький інженерний коледж Центральноукраїнського національного технічного університету – один із провідних навчальних закладів України. Коледж готує молодших спеціалістів з семи спеціальностей за напрямками підготовки: «Економіка підприємства», «Облік і аудит» «Інженерна механіка», «Машинобудування», «Автомобільний транспорт» і «Комп'ютерна інженерія».

Екскурсію по всьому навчальному закладу для нас проводив особисто директор, кандидат технічних наук, Микола Сторожук. Ми побачили неймовірні речі. Коледж оснащений сучасною комп’ютерною технікою, ми завітали до різних інформаційних лабораторій, майстерень, побували у музеї історії закладу, дізналися про його відомих випускників. Під час екскурсії нас супроводжувала випускниця 1991 року, а нині викладач кафедри «Обслуговування комп’ютерних систем та мереж» Вікторія Бонк (Добровольська).

Приємно вразила ошатна актова зала, яка колись була церквою. Спортивна зала – надзвичайно велика, і призначена не тільки для таких популярних ігор, як: футбол, волейбол, баскетбол, – там стоять професійні тенісні столи, за якими на дозвіллі можна пограти в пінг-понг.

Ми спостерігали за роботою 3D-принтера – вона нас дуже вразила. Приємно було дізнатися, що наші випускники – успішні студенти, що відрізняються дисципліною, креативним мисленням, є гордістю навчального закладу.

Багато з нас вирішили взяти участь у роботі літньої школи та спробувати себе в ролі майбутнього студента коледжу.

Карина Білова, Анна Варакута,
восьмикласники

У коледжі майбутнього У коледжі майбутнього У коледжі майбутнього У коледжі майбутнього