У світі меблів без креслення — ніяк!5 грудня учні 8-х класів переконалися, що в світі меблів без математики, креслення та інформатики — ніяк. Підтвердження цьому школярі побачили на власні очі, адже завітали до меблевої компанії «Югос». Екскурсія розпочалася з відвідування Благовіщенського храму та фотографуванням біля пам’ятного знаку «Ангела-охоронця».

Провідний фахівець, а для нас ще й екскурсовод, Вікторія Халаєва розповіла, як можна придбати, замовити або ж навіть виготовити меблі власноруч. Також ми познайомилися з комп’ютерною програмою «BestCAD», якою працюють у компанії, і ще з виробництвом, матеріалами, умовами праці і, звісно ж, із командою висококваліфікованих менеджерів «Югос».

«Головне — індивідуальний підхід до клієнта», — наголосила Вікторія Халаєва наприкінці зустрічі. Як стало зрозуміло, без знань із креслення та математики у процесі виробництва меблевої продукції не обійтися. Математика треба тому, що там треба обчислювати та моделювати, а креслення — щоб бачити предмет графічно в системі 3D. «Хочу комп’ютерний стіл, — каже Діма Кузман. — Тож треба знання і матеріали».

На згадку про компанію ми отримали від її керівництва сувеніри та інформаційний матеріал. Отож, дякуємо вчителю Борису Стефановичу за можливість безпосередньо познайомитися з тим, як знання з креслення, математики, інформатики застосовуються в житті.

Юлія Гончаренко, 8Б

У світі меблів без креслення — ніяк! У світі меблів без креслення — ніяк! У світі меблів без креслення — ніяк! У світі меблів без креслення — ніяк!
У світі меблів без креслення — ніяк! У світі меблів без креслення — ніяк! У світі меблів без креслення — ніяк! У світі меблів без креслення — ніяк!