Урок економікиУрок економікиНезвичайний урок економіки був проведений для старшокласників школи, яким незабаром доведеться долати проблеми дорослих. Як планувати власний бюджет, що таке депозити, як співпрацювати з банками, як не потрапити в тенети шахраїв, - про все це діти дізнались від справжніх професіоналів - працівників «Дельта Банку».

Начальник Кіровоградського відділення АТ «Дельта Банк» Козинський Анатолій Сергійович в доступній та зрозумілій для дітей формі пояснив основні правила фінансової культури. У формі вільного діалогу учні та гості обговорили різноманітні життєві ситуації та засвоїли правила економічної грамотності. Начальнику банку допомагали його заступник Яровець Ірина Володимирівна та економіст Драч Олена Олександрівна. До речі, Олена Драч є випускницею нашої школи, в шкільні роки вона гарно навчалася, була лідером, тому сьогодні - успішна людина.

По дзвонику з уроку діти отримали корисні подарунки - сучасні калькулятори та фінансові щоденники, а шкільна бібліотека поповнилася книгами про те, як розпочати власний бізнес, як швидко розбагатіти, про світових фінансових геніїв.