Успішний вихід у півфіналУспішний вихід у півфінал21-22 листопада на базі КЗ «НВО №25 «ЗОШ І-ІІІ ст., природничо-математичний ліцей, центр позашкільного виховання «Ліра» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області наші гімназісти взяли участь у традиційній учнівської лізі «Що? Де? Коли?».

Старша (9 клас) і середня (7 клас) категорії учнів вибороли можливість пройти у півфінал, що відбудеться вже у січні 2020 року.

Варта відзначити, що наші дев'ятикласники Антон Курачов, Ксенія Гайдаєнко та Ірина Щербина змагалися переважно із представниками старшої школи. А взявши до уваги, що учасників команди нашої команди «Не питання» лише троє (з можливих шести), то забезпечити вихід у півфінал допомогли якість гри, кмітливість і швидкість прийняття рішень.

У середній категорії нашу школу представляла «Одна команда» – учні 7Б класу Ангеліна Лисенко, Максим Куніченко, Вадим Гордовий, Микита Галінус, Аліна Оліярчик та Анна Волошина. Хлопці та дівчата набрали необхідну кількість балів для переходу в наступний етап гри і вже ґрунтовно готуються до нього.

Нагадаємо, що в грудні цього року також дебютує команда молодшої категорії: учні 5-6 класів вперше спробують свої сили в інтелектуальній грі.