Вітаємо випускницю з першим уроком!Вітаємо випускницю з першим уроком!

7 лютого випускниця нашої школи, а нині вже студентка 4 курсу факультету історії та права Ольга Чистякова, провела свій перший урок як учитель.

Наша учениця, випускниця 2013 року, золота медалістка, впевнено обрала для проходження педагогічної практики саме рідну школу. З 30 січня Ольга опрацьовувала шкільну документацію, аналізувала прийоми і методи викладання історії, знайомилася з класом, у якому викладатиме. «Я вже відвідала майже всі уроки, спостерігала за поведінкою учнів та вивчала їхні особливості», – коментує О. Чистякова.

«І от сьогодні я провела свій перший у житті урок в 9А класі. Тема – «Німеччина та Італія в 1871-1900 рр.». Спершу я перевірила їхні домашні завдання. А потім перейшли власне до теми заняття. Ми разом із учнями заповнювали таблицю «Зовнішня і внутрішня політики Бісмарка в Німеччині», малювали схему органів влади в Німеччині. Однією з форм роботи було опрацювання документів щодо вимог соціально-демократичної партії в Німеччині».

Наступний урок у О. Чистякової запланований на п’ятницю – з історії України. Отже, початок педагогічної практики – доволі успішний. Триватиме вона до середини березня – тож відкриттів у мене буде ще чимало.