8 лютого у школі відбувся семінар вчителів 4-х класів «Впровадження ІКТ в навчально-виховний процес початкової школи».

Ми познайомили учасників семінару з використанням сучасних інформаційних технологій в навчальному процесі початкової школи та напрямками формування основ інформаційної компетентності молодших школярів; спонукали для вивчення та впровадження інформаційних технологій в навчально-виховному процесі в своїй педагогічній діяльності.

Поліна Драч, заступник директора школи, представила свої напрацювання з українська мови, зокрема в темах «Робота з текстом» та «Редагування тексту».

Ольга Ситник, голова МО вчителів початкових класів представила урок «Використання веб-ресурсів шкільного сайту в структурі проведення сучасного уроку математики».

«Під час заняття з літературного читання діти повинні були зайти, зареєструватися, прочитати тексти та виконати тестові завдання, – розповідає О. Ситник. – Важливим є те, що діти самі могли побачити свої результати, виправити помилки – і пройти тест знову».

На семінарі була представлено збірник «Завдання для перевірки знань учнів 4-го класу з математики» та продемонстровано фрагменти уроків із використанням ІКТ на теми: «Літературне читання», «Робота з літературним твором», «Виконання тестових завдань».

Особливо потрібною робота в початковій школі стає в зв’язку загальнодержавним моніторингом стану сформованості читацької та математичної компетентностей випускників початкової школи, який буде проводити МОН у 2017 році.

Активно долучилися до проведення семінару заступник директора Валерій Прядун та лаборант Валентина Мосейчук.

Випробування на творчість Випробування на творчість Випробування на творчість Випробування на творчість
Випробування на творчість Випробування на творчість Випробування на творчість Випробування на творчість