З випуском, майбутні першокласники!

25 березня відбулася конференція за підсумками «Школи майбутнього першокласника».

Ґрунтовна розмова між батьками і адміністрацією школи прояснила багато особливостей подальшого навчально-виховного процесу. Директор Борис Набока та практичний психолог Ірина Жмура розповіли про адаптацію дітей до навчального процесу, поведінку в класі та під час перерв, стосунки дітей між собою, інше. Сестра медична Уляна Кочубей висвітлила питання оформлення медичних зошитів, проведення щеплення, профілактики педикульозу, організації харчування та особистої гігієни.

Заступники директора школи Ірина Бігун та Поліна Драч роз’яснили питання визначення пільгових категорій, надали поради щодо оздоровлення дітей.

Директор Борис Набока підкреслив роботу з підготовки кабінетів до нового навчального року, забезпечення матеріально-технічних матеріалів, інформаційну підтримку «Школи майбутнього першокласника» на сайті школі. Також запросив на відкритий звіт директора, який відбудеться в червні.

Батьки вислови подяку вчителям майбутніх перших класів Ользі Ситник та Поліні Драч за співпрацю.

Нагадуємо, що в школі працює консультаційний пункт, куди можна звертатися за інформаційною допомогою.

Під час конференції відбулися вибори батьківського комітету. Тож співпраця учителів та батьків набуває дедалі ближчих стосунків.