Зустріч із молодою поетесою

14 березня на уроці української літератури ми зустрілися з відомою поетесою Надією Частаковою.

Письменниця розповіла нам трішки про себе. Народилася вона в місті Світловодську. Після закінчення школи навчалася в Кіровоградському державному педагогічному університеті. Тепер працює в університеті розвитку людини «Україна» та Малій академії наук учнівської молоді. Але часто приїжджає до рідного міста.

Поезію наша гостя почала писати ще в 6 років.

Надія Частакова прочитала багато своїх віршів: «Старенька», «Тролейбус заздрить коневі», «Равлик», «Вода», «Людина», «Кінчиками пальців» та інші. Ці твори вміщені в її збірках «Що вмістилося у слові…», «Готика», «Приручення лиса», «Ранок»…

Ще Н. Частакова любила малювати. На завершення вона порадила, як любити себе. «Любити себе – це значить читати книги, не просто гаяти час, а робити щось корисне, поводитися гідно, працювати над собою, любити навколишній світ».

У другій частині зустрічі ми (особливо Влад Кохаль та Влад Жмура) ставили питання нашій гості. А Маргарита Гребенкова на її прохання прочитала свій вірш.

Нам було дуже цікаво слухати поетесу, але урок закінчився. Ми дуже вдячні, що Василь Вікторович запросив Надію Частакову!

Ксенія Гайдаєнко, Маргарита Гребенкова,
Валерія Романенко, Ігор Джиган, 5Б,
фото Ангеліни Каракуліної, Влад Жмури,
Валерії Романенко, Олександра Кожушка

Зустріч із молодою поетесою Зустріч із молодою поетесою Зустріч із молодою поетесою Зустріч із молодою поетесою