Зустріч із письменником В. БондаремЗустріч із письменником В. Бондарем7 лютого старшокласники зустрілися з відомим письменником Василем Бондарем.

Він нам розповів про своє захоплення літературою, власну журналістську діяльність. Спеціально для нас підготував та прочитав уривок із своєї нової повісті, а також представив книги про остарбайтерів, Чорнобиль, красне письменство та художню прозу.

В. Бондар, як голова обласної організації Спілки письменників України побажав нам не соромитися, а звертатися до літературних об’єднань за творчою допомогою.

На завершення зустрічі ми подякували письменнику та подарували йому чарівний блокнот з побажаннями, щоб він згодом перетворився на наступну барвисту книгу.

Ось такі враження залишив письменник у нашій «Візитаційній книзі»:

«На перший раз гостюю у 22-ій школі. Сьогодні мав можливість поблудити в степу, який відкривається зі шкільних вікон (яка інша школа може похвалитися таким простором?), позаглядати в годівнички, які розвішані на деревах довкруг школи… Хочеться тут бути, бачити, дихати… Воля! Вона крила дає випускникам.

А потім була зустріч із старшокласниками і спілкування з керівництвом школи, учителями, бібліотекаркою… Бажаю добра й успіхів учням, педагогам цієї кропивницької школи, яку знають освітяни краю.

До нових зустрічей! До щирих і зацікавлених презентацій!»

Крістіна Гончаренко, 9Б